• Maandag 20 juli

Nu met ingang van 1 juli de Coronamaatregelen verder versoepeld zijn organiseert HCAW deze zomer een aantal activiteiten voor de jeugd. Eén van deze activiteiten is de Summer School. Daarnaast zullen de Centrale Trainingen voor de jeugd van HCAW, in tegenstelling tot andere jaren, dit jaar geen zomerstop kennen. Bovendien worden deze Centrale Trainingen in de zomer ook opengesteld voor niet-leden van HCAW.

De Summer School is een driedaags honk-en softbalevenement dat plaatsvindt van 20 tot en met 22 juli. Enthousiaste en gemotiveerde jeugdhonkballers (m/v) en softbalsters van 8 tot 18 jaar die de basisvaardigheden beheersen zijn van harte welkom om mee te doen. Ook niet-HCAW leden kunnen zich hiervoor inschrijven. Tijdens de Summer School wordt er, onder leiding van bekende instructeurs zoals onder andere Kaj Timmermans, Delano Selassa, Jeandro Tromp en Eva Voortman, drie dagen lang, in kleine groepen, gewerkt aan alle vaardigheden van het honk-en/ofsoftbal, maar bovenal staat spelplezier en passie voorop. Meer informatie over dit evenement is te vinden op de website van HCAW, www.HCAW.nl. Geïnteresseerdenkunnen zich daar ook inschrijven. Wees snel, er is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Gedurende het seizoen organiseert HCAW, naast de gebruikelijke teamtrainingen ook wekelijks een Centrale Training voor de honkbaljeugd. Tijdens die Centrale Training wordt er, onder leiding van verschillende ervaren instructeurs, per leeftijdsgroep gewerkt aan de verschillende vaardigheden van de honkbalsport. Tijdens de zomerperiode stelt HCAW deze Centrale Training open voor iedereen die het leuk vindt om (een keertje of vaker) mee te doen en zo kennis te maken met onze sport(en).

De Centrale Trainingen worden iedere woensdag, in drie verschillende groepen, gegeven: 17.15 –18.30 uur Pupillen (10 t/m 12 jaar); 18.15 –19.30 uur. Aspiranten (13 t/m 15 jaar); 19.15 –20.30 uur Junioren (16 t/m 21 jaar). Wil je meedoen? Zorg dan dat je een kwartier voor aanvang op ons complex (aan de Zanderijweg in Bussum) bent. Aanmelden is niet nodig. Ook eigen materiaal meenemen is niet nodig, sportkleding dragen wel.

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kleurenradio

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren