• Donderdag 16 juli
  • Regio Bussum

Vanwege de Coronacrisis heeft het er lange tijd naar uitgezien dat het In Memoriam Charles Urbanus Sr. Toernooi in 2020 niet zou plaatsvinden. Nu door de recente versoepeling van de coronaregels de honkbalcompetitie toch eerder kan starten heeft HCAW, in overleg met de overige deelnemers, besloten het toernooi (dat traditiegetrouw plaatsvindt in het laatste weekeinde voor de start van de reguliere competitie) dit jaar toch te organiseren. Het wordt gespeeld van donderdag 16 tot en met zondag 19 juli 2020. De toegang is gratis.

De opzet van de achtendertigste editie van het toernooi is iets anders dan te doen gebruikelijk. Wat ongewijzigd blijft is dat de voltallige top-4 van vorig seizoen tijdens het toernooi met elkaar de strijd aangaat. Naast landskampioen L&D Amsterdam Pirates geven Curaçao Neptunus, Hoofddorp Pioniers en HCAW acte de présence. Wat anders is dan andere jaren is dat het toernooi dit jaar al op donderdagavond begint. Dit jaar worden bovendien niet alle wedstrijden van het toernooi in Bussum gespeeld. Iedere deelnemer speelt één thuiswedstrijd op het eigen complex.

Dit jaar zal het toernooi zondagavond worden afgesloten met een gezamenlijke barbecue. Iedereen, van spelers en coaches (+ aanhang) van de deelnemende teams tot supporters, mag zich inschrijven. De kosten voor deelname aan de barbecue bedragen 15 euro per persoon. Aanmelden kan met het formulier op de website (www.HCAW.nl). Wees snel want de inschrijving loopt tot en met woensdag 15 juli.

Wedstrijdschema
Donderdag 16 juli 2020, 19.30 uur
HCAW-L&D Amsterdam
Locatie: HCAW –Bussum

CuraçaoNeptunus-Hoofddorp Pioniers
Locatie: Neptunus –Rotterdam

Zaterdag 18 juli 2020,13.00 uur
Hoofddorp Pioniers-HCAW
Locatie: Pioniers –Hoofddorp

14.00 uur
L&D Amsterdam-CuraçaoNeptunus
Locatie: Pirates–Amsterdam

Zondag 19 juli 2020
11.00 uur
Hoofddorp Pioniers-L&D Amsterdam
Locatie: HCAW –Bussum
15.00 uur
HCAW-CuraçaoNeptunus
Locatie: HCAW –Bussum

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
  • All Inclusive (live) | Vandaag om 19:00.
  • Ton Ensink is je gastheer in het muzikale en informatieve All Inclusive hotel.
  • Vroeger of Later | Vandaag om 21:00.
  • Kleinkunst- en theatermuziek, met Jos Moll, Mischa Spelt en Han Bosman.
Net gemist?

De Platenkast van...

Gisteren om 22:00.

Terugluisteren