ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Deo et Arti speelt hilarische komedie 'Amateurs' | NH Gooi
  • Zaterdag 19 september 2020
  • Regio Eemnes
Foto:  Linde Beemsterboer
Foto: Linde Beemsterboer

In maart moest Deo et Arti vanwege de Coronamaatregelen, helaas de resterende voorstellingen van “Amateurs” cancelen. Om deze wervelende en hilarische komedie” van Wannie de Wijn zowel de spelers als het publiek niet te onthouden, zijn wij uitgeweken naar het Huis van Eemnes. De regie is in handen van Annelies Kaan.

In Amateurs komen de spelers van Toneelgroep ’t Zand bijeen om te repeteren op de plek waar hun voorstelling binnenkort in première gaat. Henk heeft via Joop gezorgd dat zij de laatste weken in dit theater kunnen repeteren. Om het niveau van de groep te verbeteren hebben zij voor het eerst een professionele regisseur in de armen genomen. De problemen stapelen zich op. Een gestreste regisseur, een onbegrijpelijk stuk, een achterstand van jewelste en spelers die hun tekst niet kennen en vaak te laat op de repetitie verschijnen. Kortom: Volop spanning en hilariteit.

NB: Alle in deze voorstelling voorkomende gebeurtenissen zijn fictief. Alle gebeurtenissen die overeenkomen met die van Deo et Arti berusten op louter toeval.

Spel: Angelique Scherpenzeel, Annemiek Dombroek, Chantal Boone, Dean van Koningsveld, Karel van Buuren, Mark van den Reek en Wim Kroes.

De voorstellingen zijn te zien op:
Zaterdag 19 en 26 september 2020, aanvang 20.00 uur
Zondag 20 en 27 september 2020, aanvang 14.30 uur
in het “Huis van Eemnes”, Noordersingel 4, 3755 EZ Eemnes.
Kaarten zijn te reserveren via huisvaneemnes.nl/www.deoetarti.nl
Entree: € 15,00

Meer informatie is te vinden op www.deoetarti.nl
Volg Deo et Arti ook op Facebook; https://www.facebook.com/ToneelverenigingDeoEtArti

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kleurenradio

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren