ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Historische fietstocht door nieuwe Huizen | NH Gooi
  • Zaterdag 26 september 2020
  • Regio Huizen
Foto: Historische Kring Huizen
Foto: Historische Kring Huizen

De Historische Kring Huizen organiseert op zaterdag 26 september 2020 weer een fietstocht in de serie Sporen uit het verleden. Dit keer fietsen we aan de oostzijde van Huizen en zullen we ons richten op het nieuwe Huizen. In de jaren ’60 onderging Huizen een gigantische uitbreiding nadat het was aangewezen als groeikern. We fietsen door en langs de voormalige meentgronden van de Erfgooiers, waar het eeuwenoude landschap door de uitbreiding van Huizen en Blaricum, maar ook door de aanleg van de A27, voorgoed veranderde. Ook in dit gebied zijn diverse sporen uit het verleden te vinden.

Opgeven is nodig i.v.m. beperkte deelname. Als u wilt meefietsen, meld u dan aan via mailadres info@historischekringhuizen.nl of bel 035 5260580. We verzamelen ons met de fiets om 10:30 uur bij de Bibliotheek aan het Plein 2000. Deelname bedraagt € 3,00, voor leden gratis.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

300 Kilo

Gisteren om 21:00.

Terugluisteren