ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Historische wandelroute door Huizen | NH Gooi
  • Zaterdag 14 mei 2022
  • Regio Huizen

Zaterdag 14 mei organiseert het Huizer Museum een wandelroute langs allerlei historische panden en plekken in Huizen. De aanvang van deze wandeling is om 14.00 uur en start bij het Huizer Museum aan de Achterbaan. Kosten voor de wandeling € 5,-- per persoon, aan de balie van het museum te voldoen.

De wandeling staat onder leiding van een ervaren gids en is geschikt voor iedereen die van historie en wandelen houdt. De route leidt langs diverse boerderijen met verschillende soorten gevels, een boerentuin met bleekveld, een bakhuisje, oude visserswoningen en woningen van allerlei ambachtslieden. De gids laat de wandelaar architectonische details zien en zal zeker nog wat anekdotes kunnen vertellen. Uiteraard wordt verteld over de rijke historie die Huizen kent met betrekking tot het boerenleven en niet te vergeten de bloei van Huizen in de tijd dat de visserij een hoogtepunt bereikte. Na de wandeling zult u versteld staan wat u allemaal aan mooie, bijzondere en leuke dingen gezien en gehoord hebt. Een aanrader!

De wandeling duurt ruim 1 uur en aansluitend kan een bezoek aan het museum worden gebracht.. Meer informatie: www.huizermuseum.nl

De volgende wandeling is op zaterdag 11 juni.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kleurenradio

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren