ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent OERRR Uilenballen uitpluizen in ’s-Graveland | NH Gooi
  • Zaterdag 18 maart 2023 t/m Zondag 19 maart 2023

P
Pluis op zaterdag 18 maart een uilenbal uit en ontdek wat erin zit! Deze kinderactiviteit in Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek in ‘s-Graveland duurt 1 uur.
Een uil eet kleine dieren zoals muizen en vogeltjes. Af en toe braakt hij een bal uit. Daarin zitten delen die hij niet kan verteren: haren, botjes en schedeltjes. De boswachter weet hier alles van. Je krijgt je eigen uilenbal om uit te pluizen en kom erachter wat de uil gegeten heeft. Uitgeplozen? Plak wat je gevonden hebt op een kaartje en neem dat mee naar huis!
Deze buiten-activiteit is voor kinderen vanaf 9 jaar. Kinderen kunnen alleen deelnemen onder de begeleiding van een volwassenen. Aanmelden via: natuurmonumenten.nl/bcgooienvechtstreek
Datum en tijd: zondag 2 oktober van 11.00 tot 12.00 uur. Locatie: Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek, Noordereinde 54b in ’s-Graveland. Kosten voor leden € 7,70, niet-leden € 11,00 Volwassenen hoeven zich niet aan te melden. Honden kunnen niet mee.

Meer informatie via www.natuurmonumenten.nl/bcgooienvechtstreek

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kleurenradio

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren