ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Ontdek de historie van Frans Blaauw en Louise Six op Gooilust | NH Gooi
  • Woensdag 18 januari 2023 t/m Zaterdag 04 februari 2023

Ga op zaterdagmorgen 4 februari mee met de boswachter en ontdek de historie van Frans Blaauw en Louise Six op buitenplaats Gooilust in ‘s-Graveland. Deze twee uur durende wandeling, inclusief een bezoek aan de uit 1823 daterende Siertuin, is voor volwassenen.
Hoewel hij zeker zijn stempel heeft gedrukt op deze prachtige buitenplaats, was Frans niet de rechtmatige eigenaar van Gooilust. Dat was zijn echtgenote Louise Six. Frans heeft wel geprobeerd eigenaar te worden van het landgoed, maar daar stak Louise een stokje voor. Hoe dat afloopt ontdek je tijdens de excursie, waarbij je ook een bezoek aan de ommuurde Siertuin brengt.
Deze excursie start bij de witte slagboom Gooilust, oprijlaan Gooilust aan het Zuidereinde 49 in ’s-Graveland en begint om 10.30 uur. Honden kunnen niet mee. Tickets uitsluitend online bestellen via natuurmonumenten.nl

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

OLM

Vandaag om 16:00.

Terugluisteren