ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Popquiz met radiolegende Tom Blomberg 19 april | NH Gooi
  • Vrijdag 17 maart 2023 t/m Woensdag 19 april 2023
  • Regio Laren

Na het succes van de Popquiz in januari jl komt Tom Blomberg terug met een iets makkelijker popquiz op woensdag 19 april om 20:00 uur.
Weet jij veel over popmuziek, wil je je kennis testen of ben je wel te porren voor een gezellige avond? Met zijn bekende stemgeluid presenteert Tom een innoverende popquiz die je meevoert door decennia popmuziek. De vragen worden ondersteunt door muziek en hebben niet alleen betrekking op de populaire muziek van toen maar ook van nu, iedereen kan dus meedoen! De quiz bestaat uit verschillende rondes.
Iedereen kan meedoen aan deze super-gezellige muziekavond. Vier spannende ronden met thematische ‘vraagmenten’. Vul je antwoorden in op de uitgedeelde quiz-formulieren. Af-en-toe lekker meezingen met de hits mag! Dat maakt de avond extra vrolijk en feestelijk. Stel je team – 2 tot 6 personen - samen en test je kennis van de popmuziek. Geen eigen team? Toch aanmelden, uit meerdere individuele opgaven worden dan teams samengesteld.
Uiteraard is de prijzenpot weer goed gevuld voor de winnaars van de popquiz!
Woensdag 19 april in het Brinkhuis in Laren. Tijd: van 20 tot 22 uur. Kaarten: Incl drankje en bitterballen € 14.95 Aanmelden via: hartvanlaren.nl

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kleurenradio

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren