ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Kunstexpositie en lezing over het virus en de host. | NH Gooi
  • Zaterdag 01 april 2023
  • Regio Huizen
LenS Fotografie
LenS Fotografie

Op de expositie in De Kleine Toonzaal in Huizen toont LenS Fotografie werken die het verhaal vertellen van de intieme relatie tussen het virus en de host. Aansluitend hierop zal op zaterdag 1 april om 14.00 uur Eric van Gorp een lezing geven over de expositie Virus & Host. Eric van Gorp is hoogleraar virologie aan het Erasmus MC en de initiatiefnemer voor het programma Viruskenner voor middelbare scholen. Hij zal vertellen over verschijnselen als infectieziekten, hoe bepaalde stigma’s en taboes tegen te gaan en hoe dit kunstproject tot stand is gekomen. Meer informatie kan je vinden op www.viruskenner.nl.

De kunstenaars Linda Grool en Sabine Heetebrij van LenS Fotografie zullen ook aanwezig zijn. Je kunt de viroloog en de kunstenaars spreken over het werk en kunst bewonderen.


De lezing 'Virus & Host’ op zaterdag 1 april om 14.00 uur in galerie De Kleine toonzaal, Voorbaan 25 in Huizen is gratis. Wij verwachten veel belangstelling, daarom graag aanmelden via mail info@dekleinetoonzaal.nl.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kerk en Samenleving

Vandaag om 09:00.

Terugluisteren