ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Woensdag 5 juli Spirituals in Stadstuin De Hof, Hilversum | NH Gooi
  • Woensdag 05 juli 2023
  • Regio Hilversum

Toonkunstkoor Hilversum brengt woensdag 5 juli een programma met Spirituals in Stadstuin De Hof. Dit jaar is er gekozen voor Spirituals. Dit zijn eigenlijk bevrijdings- of strijdliederen, ontstaan tijdens het werk op de plantages in Noord-Amerika. De liederen zijn van generatie op generatie overgedragen en gaan over de pijn, het lijden en de dood maar ook over hoop, geloof en de sterke wil om te overleven. Deze verhalen vertegenwoordigen een geschiedenis die hopelijk nooit zal worden vergeten.
Omdat in Nederland op 1 juli Keti Koti (letterlijk gebroken ketenen) wordt gevierd is dit concert tegelijkertijd een mooie manier om stil te staan bij deze herdenking van de afschaffing van de slavernij.
Het concert in de De Hof begint om 19.30 uur en de toegang is gratis. Na afloop van het optreden kunt u zoals altijd nog genieten van een hapje en een drankje waarmee de avond wordt afgesloten. Graag zelf een stoeltje of kleedje meenemen.
Zie voor meer informatie: toonkunsthilversum.nl

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Scherp de Zeis

Gisteren om 21:00.

Terugluisteren