ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Eerbetoon aan Crosby, Stills, Nash and Young in De Vorstin op 22 december | NH Gooi

Eerbetoon aan Crosby, Stills, Nash and Young in De Vorstin op 22 december

  • Hilversum
  • Woensdag 29 november 2023 t/m Vrijdag 22 december 2023

Op vrijdag 22 december komt The LSB Experience naar De Vorstin in Hilversum met hun show ‘Songs of Crosby, Stills, Nash and Young’. The LSB Experience neemt het publiek mee in een (her)beleving van de muziek van de folk rock band CSN&Y, één van de meest legendarische supergroepen uit het eind van de jaren zestig, begin zeventig. Door velen gezien als de belichaming van de Woodstock-generatie.
Zij presenteren deze avond hun cd en het vinyl album net songs van CSN&Y. The LSB Experience speelt al jaren op het grootste Beatles festival in de VS, Abbey Road on the River, en heeft meerdere keren opgetreden in The Cavern in Liverpool.
Tijdens de show komen uiteraard grote hits als Our House en Teach Your Children voorbij. Ook solonummers van de heren en van eerdere bands als The Hollies, Buffalo Springfield en The Byrds komen voorbij. Dit alles aangevuld met mooie verhalen en de welbekende publieksinteractie.
Kaarten EURO 18,50 via vorstin.nl