Een dag voor de officiële opening kreeg radio 6FM-verslaggever Kent Hanson een exclusieve rondleiding in “Club NP 1852”, het nieuwe loungerestaurant van Hotel Newport.
Het nieuwe trendy restaurant dat zich vooral wil profileren met visgerechten en fruits de mer komt in plaats van het Indonesische restaurant Tjoe Tjoe Mas.
Het concept van restaurant Club Newport 1852 in dit Huizer Hotel is ontwikkeld door Peter Gast, chef-kok van het sterrestaurant ’t Schulten Hues in Zutphen. Hij heeft zich bemoeid met wijn- en spijskaart maar ook met uitstraling en interieur. Club NP 1852 is een van de twee restaurants van het hotel in Huizen, naast Cafe O.
Radio 6FM sprak met cuisinier Silvian Pastors die vertelde dat de kaart voor 60% uit visgerechten en voor 40 % uit vleesgerechten bestaat.
De bezoeker zal zich wanen in een groot trendy aquarium met ruime loungebanken, tafels en fauteuils. De open keuken blijft gehandhaafd. Woensdag 15 januari opent het loungerestaurant officieel haar deuren.