ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Welke organisatie verdient de Ondernemersprijs 2018? | NH Gooi
De wisseltrofee
De wisseltrofee

Elke twee jaar reikt de gemeente Huizen de Innovatieprijs uit aan een Huizer bedrijf dat uitblinkt in innovatie, duurzaamheid of sociaal beleid. In 2016 ging de eer naar De Oude Pastorie. In 2018 gaat de gemeente Huizen over op de ‘Ondernemersprijs’. De prijs blijft hetzelfde, hij krijgt alleen een andere naam. De prijs is een wisseltrofee in de vorm van een beeld en een bedrag van € 2.000.

De jury van de innovatieprijs bestaat uit wethouder Marlous Verbeek, Piet de Bruin (Zakenclub Huizen), Harold van de Wakker (Rabobank) en Rene Zijtregtop (Kamer van Koophandel). Deze jury beoordeelt de aanmeldingen. Na 26 januari gaat de jury de genomineerde bedrijven bezoeken. Inwoners kunnen dan ook hun stem uitbrengen. Op basis van het oordeel van de jury en het oordeel van het publiek wordt de winnaar gekozen. De prijsuitreiking vindt plaats in mei 2018.

Tot 26 januari 2018 kunnen organisaties zich aanmelden via het aanmeldformulier op huizen.nl/ondernemersprijs. Een bedrijf kan ook door iemand anders worden aangemeld.

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Ferry Maat Soulshow

Vandaag om 18:00.

Terugluisteren