ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Mannen gaan elkaar te lijf met honkbalknuppels | NH Gooi

De politie kreeg zondagmorgen een melding op de Zegge in Eemnes. Daar zouden personen met honkbalknuppels elkaar te lijf gaan. Ook zouden alle ruiten uit een voertuig geslagen zijn.

De politie trof bij aankomst meerdere slachtoffers aan, waarvan één persoon met de ambulance voor controle mee moest naar het ziekenhuis. Totaal 3 aangiftes en na een korte zoekactie ook 4 verdachten kunnen aanhouden.

Momenteel is de recherche bezig met dit onderzoek. Heeft u informatie over deze situatie? Bel dan met de politie via telefoonnummer 0900-8844. Update: De daders waren kort daarvoor op de vlucht geslagen. Wel werden namen genoemd, kwamen er duidelijke signalementen naar voren en was het merk van de vluchtauto bekend." Kort daarna werd de auto gesignaleerd en konden de daders worden aangehouden. Woensdag komt de zaak voor bij de officier van justitie en wordt duidelijk of het voorarrest wel of niet verlengd wordt. Momenteel is de recherche bezig met dit onderzoek. Voor meer: https://www.gooieneemlander.nl/gooi-vechtstreek/man-kreeg-doodklap-met-knuppel-zn-aanstaande-werd-ontvoerd-eemnes Heeft u informatie over deze situatie? Bel dan met de politie via telefoonnummer 0900-8844. Bron: 112Hilversum.nl

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kleurenradio

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren