ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Politicus van het Jaar-verkiezing spannend | NH Gooi

Halverwege de verkiezing van beste politicus van Hilversum van het jaar 2017 is het razend spannend. De top vijf bestaat uit (in alfabetische volgorde) Saami Akrouh (PvdA), Jerry Braaksma (Hart voor Hilversum), Annemarie den Daas (D66), Hidde Fennema en Floris Voorink (beiden VVD).

De verkiezing voor de Vrolijke Frans Awards is een jaarlijks initiatief van De Gooi en Eembode in samenwerking met Politieke Café Hilversum. Braaksma en Akrouh wisten de trofee al eerder te winnen. Voor dit jaar is er inmiddels pakweg 300 keer gestemd. Lezers van deze krant hebben nog een week de tijd om hun stem uit te brengen. Dat kan hier.

Volgende week wordt op deze plek de top drie bekendgemaakt. Een paar dagen later volgt de uitreiking. Dan is ook bekend wie - anderhalve maand voor de gemeenteraadsverkiezingen - de vakprijs mee naar huis neemt. In die categorie beoordelen de politici elkaar. Degene met de meeste punten pakt de felbegeerde beker.

Bron: De Gooi En Eembode

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

ONAIRWIN

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren