ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Hilversummer overvallen en beroofd | NH Gooi

Een Hilversummer is donderdagavond 25 januari in de brandgang achter z'n woning met geweld beroofd van zijn portemonnee. Het slachtoffer liep rond 18.20 uur van de voorkant van zijn woning aan de Lorentzweg via de brandgang ernaast naar zijn achtertuin. Daar aangekomen steekt hij de sleutel in het slot van zijn schuur, maar krijgt op dat moment een harde klap in zijn nek.

Het slachtoffer valt voorover op de grond van z'n schuur waarbij hij met z'n hoofd op de grond terechtkomt. Op dat moment pakt zijn belager z'n portemonnee af, zet 't op een lopen en vlucht via de brandgang richting de Bellstraat.

De portemonnee werd later op de avond in de brandgang teruggevonden. Het is onduidelijk of de inhoud van de portemonnee is buitgemaakt door de overvaller. Omdat het slachtoffer van achteren werd aangevallen, is van de dader geen signalement bekend. Wie getuige is geweest of andere informatie heeft die naar de dader kan leiden, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie op telefoonnummer 0800-9944.

Bron: NH Nieuws (6FM nieuwspartner)

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

ONAIRWIN

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren