ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent 'Meer vuurwerkvrije zones in Huizen' | NH Gooi
De vuurwerkvrije zones hebben goed gewerkt
De vuurwerkvrije zones hebben goed gewerkt

Er moeten in Huizen meer vuurwerkvrije zones komen. Dat is een van de aanbevelingen uit het vuurwerkrapport ‘Het moet anders’. Initiatiefnemer van het vuurwerkmeldpunt Ruben Woudsma overhandigde donderdag 8 februari zijn jaarlijkse rapportering aan burgemeester Fons Hertog.

De huidige twee vuurwerkvrije zones in de Oostermeent en Holleblok worden positief beoordeeld. Het rapport beveelt aan om de vuurwerkvrije zones in Huizen uit de breiden naar alle winkelcentra en grote zorgcentra.

Er waren dit jaar veel klachten over harde knallen. In het rapport staat een pleidooi voor het verbod van dit soort vuurwerk.

Dit jaar kwamen er verschillende meldingen binnen over het gebrek aan zichtbaarheid van de handhavers (BOA en politie) in Huizen. Het rapport bevat de aanbeveling om te onderzoeken hoe de handhaving zichtbaarder gemaakt kan worden voor de inwoners van Huizen.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

NH Gooi Zaterdag

Vandaag om 10:00.

Terugluisteren