ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Larens Behoud kiest voor co-lijsttrekkerschap | NH Gooi
Karin van Hunnik en Peter Calis (Foto: Larens Behoud)
Karin van Hunnik en Peter Calis (Foto: Larens Behoud)

Larens Behoud heeft deze gemeenteraadsverkiezingen niet één maar twee lijsttrekkers. Dat meldt De Laarder Courant de Bel. Peter Calis voor "goed bestuur" en jurist Karin van Hunnik om de "zelfstandigheid te bevechten".

Peter Calis: "Karin van Hunnik heeft ons regelmatig geholpen in de heftige strijd die wij al enige tijd moeten voeren om Laren zelfstandig te houden. Enkele maanden geleden besloot zij zich structureel in te zetten voor het bestuur van haar eigen dorp."

Van Hunnik over deze move: "De Larense dorpspolitiek is in deze fase meer dan ooit gebaat bij een professioneel en stevig bestuur; er staat teveel op het spel. Mijn ervaring en expertise breng ik graag in."

Calis en Van Hunnik voeren het team aan. Daarnaast staan op de kieslijst vertrouwde en nieuwe gezichten, zoals: Bart Vos, Karel Loeff, Wim van der Zwaan, Ingrid Hentenaar, Hans van Goozen, Sean Bogaers, Kirsten Reuchlin en Alexander Armbrust. De 36 namen tellende lijst wordt afgesloten door Timo Smit en Leo Janssen als lijstduwers.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
  • ONAIRWIN | Vandaag om 19:00.
  • Met Erwin Bakker. Volg ons op Instagram @onairwin
  • Muziek & Informatie | Vandaag om 21:00.
  • Non-stop muziekmix en regionieuws
Net gemist?

All Inclusive

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren