ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Blaricumse premiere jazzversie Hallo Allemaal | NH Gooi
Saskia en Warren
Saskia en Warren

Het kon niet uitblijven; na de carnavals-, de dance- en carillonversie is er sinds woensdag ook een jazzversie van “Hallo Allemaal” uit de TV-hitserie De Luizenmoeder. Het lied van de dominante Juf Ank weerklonk woensdag in het Blaricumse Kunstcafé in het Vitus, maar nu uit de trompet van Saskia Laroo.

’s Middags waren Saskia en de New Yorkse pianist Warren Byrd op Schiphol geland vanuit Amerika om, compleet met jetlag, ’s avonds op te treden in het Kunstcafé. Het succes van De Luizenmoeder was blijkbaar ook doorgedrongen in hun Amerikaanse residentie Hartford. Saskia en Warren begonnen hun programma met een jazzversie van “Hallo Allemaal”, luidkeels meegezongen door de volle zaal. Het bleek dat er ook op een jazzy manier op kon worden geïmproviseerd. Het duo werd daarin bijgestaan door drummer Frans Meijer en bassist Nol van Bennekom.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

ONAIRWIN

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren