ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Gooise jazzmuzikant in The Passion | NH Gooi
Martijn Luttmer en Erik van Tijn
Martijn Luttmer en Erik van Tijn

Mondharmonicaspeler Martijn Luttmer uit Hilversum gaat een bijdrage leveren aan The Passion. Producer Erik van Tijn heeft de jazzmuzikant gevraagd mee te spelen op zes muziekstukken van dit live televisiespektakel in Amsterdam op 29 maart.

"We zochten een instrument wat men associeert met Amsterdam. Een verbindende factor in de muzikale compositie van deze editie van The Passion." laat Eric van Tijn weten. De melancholische klank van de chromatische mondharmonica leent zich hier uitstekend voor. Waarschijnlijk dankzij de herkenning van bijvoorbeeld het thema van Baantjer (Toots Thielemans speelde de titel track voor deze bekende misdaadserie, die zich afspeelde in Amsterdam) blijkt men dit instrument te associëren met de stad Amsterdam.

"Eind vorig jaar heeft Martijn Luttmer al een hele grote droom werkelijkheid zien worden toen hij gevraagd werd als solist bij het Metropole orkest", zo vertelt manager Laurenz Rip van "TheTalented.EU" (het bureau waar Martijn sinds een klein jaar onder contract staat) maar dit hadden wij op zo'n korte termijn in onze stoutste dromen nog niet verwacht.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

ONAIRWIN

Afgelopen dinsdag om 19:00.

Terugluisteren