ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent GroenLinks Laren biedt steun aan bij raadswerk | NH Gooi

GroenLinks Laren biedt de fractie van Larens Behoud samenwerking aan in zaken die te maken hebben met behoud van groen, duurzaamheid en dierenwelzijn. Dat staat in de open brief die lijsttrekker Patriek Kerkhoff heeft gestuurd naar Larens Behoud. Concreet vraagt hij de lokale partij om één van de fractieleden woordvoerder te maken voor deze onderwerpen. “Wij kunnen deze persoon dan met raad en daad steunen bij haar of zijn raadswerk,” aldus Kerkhoff.

Kerkhoff constateert dat Laren “zich democratisch op een niet mis te verstane wijze heeft uitgesproken tegen de fusie met Huizen en Blaricum.” Slechts zestien procent van de stemmen ging naar de drie partijen die voor de verkiezing lieten weten zich constructief te gaan opstellen in de door de provincie gestarte fusieprocedure. CDA en D66 kregen slechts één zetel. GroenLinks is niet in de raad vertegenwoordigd.

Veel Laarders die bij de tweede kamer verkiezingen nog op GroenLinks of de Partij voor de Dieren stemden hebben dit keer de strijd voor zelfstandigheid gesteund, aldus Kerkhoff. Hij hoopt met zijn aanbod op een constructieve wijze de komende jaren samen te kunnen werken en recht te doen aan standpunten over behoud van natuur, duurzaamheid en dierenwelzijn van veel dorpsgenoten die hun stem aan Larens Behoud hebben toevertrouwd.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
  • Vroeger of Later | Vandaag om 21:00.
  • Kleinkunst- en theatermuziek, met Jos Moll en Mischa Spelt
  • NH Gooi Chill | Vandaag om 23:00.
  • Ballads & easy-listening muziekmix, met regionieuws.
Net gemist?

Jazznotes

Gisteren om 20:00.

Terugluisteren