ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Trainer weg bij Laren | NH Gooi
  • Regio Laren
  • Thema Sport
  • Woensdag 04 april 2018 om 17:27

Trainer Rick van Domburg Scipio gaat weg bij Laren. Voor de rest van het seizoen spelen de hockeyers van het heren-1 team onder leiding van Stefan Sprangers. Hij wordt geassisteerd door Joep van der Loo. Dat meldt de hockeyclub op haar website.

Van Domburg had al in december aangegeven aan het einde van het seizoen te willen vertrekken. Club en trainer hebben in onderling overleg besloten per direct uit elkaar te gaan.

Laren hoopt met dit vertrek op een nieuwe impuls voor het herenteam. Dat kan een zetje in de rug in deze fase van de competitie goed gebruiken. Laren strijdt mee om een plek in de promotieklasse. Deze nieuwe klasse wordt komend seizoen ingevoerd tussen hoofdklasse en overgangsklasse. De eerste zes ploegen uit beide hoofdklassen gaan daarin uitkomen. Laren staat op dit moment 5e in de overgangsklasse B, maar de ploeg heeft de laatste tijd nogal wat punten verspeeld.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kleurenradio

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren