ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent De Blaricummermeent deels overgedragen | NH Gooi
De Blaricummermeent
De Blaricummermeent

Met ingang van 1 april 2018 heeft het Projectbureau De Blaricummermeent een deel van de locatie De Blaricummermeent overgedragen aan de BEL Combinatie.

Sindsdien is de BEL Combinatie daar verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de openbare ruimte.

Meldpunt Openbare Ruimte (MOR)

Inwoners van het overgedragen gebied doen meldingen over hun woonomgeving en de openbare ruimte voortaan niet meer bij het Projectbureau De Blaricummermeent. Hiervoor kunnen zij terecht bij het Meldpunt Openbare Ruimte (MOR) van de BEL Combinatie. Denk bijvoorbeeld aan meldingen van defecte straatverlichting, overhangend openbaar groen, hondenpoep, losliggende stoeptegels, rondzwervend afval, overlast in de openbare ruimte of verstopte rioolkolken.

Een klacht of een melding doorgeven kan via Melding openbare ruimte. De gemeente pakt de melding op binnen vijf tot tien werkdagen.

Dorpsbeheerder

Inwoners van De Blaricummermeent kunnen ook nog steeds dorpsbeheerder Kick Seegers aanspreken. Hij wandelt één dag per week door de wijk om te kijken of er nog bijzonderheden zijn.

Bron: Gemeente Blarium

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
  • Beatsensation | Vandaag om 20:00.
  • Met Ryan Vons.
  • 300 Kilo | Vandaag om 21:00.
  • Met Jan-Willem van Beers, Marc Reitsma en Ramon Bakker.
Net gemist?

NH Gooi In Business

Vandaag om 17:00.

Terugluisteren