ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Textielatelier Knip-Oog van start | NH Gooi
Foto: Goede Buren Eemnes
Foto: Goede Buren Eemnes

Het Textielatelier Knip-Oog is elke donderdagmiddag van twee tot vijf uur open voor wie in het kader van Tijd voor meedoen wil komen breien, borduren, kleding ontwerpen en maken.

Versa Welzijn en Goede Buren Eemnes organiseren samen deze nieuwe activiteit voor iedereen uit Eemnes het Textielatelier Knip-Oog, in de Schoter, Wakkerendijk 66A in Eemnes
.
Centraal staat de gedachte dat Textielatelier Knip-Oog een plek gaat worden voor mensen om elkaar te ontmoeten, een plek om samen te werken en elkaar te leren kennen.

Opening
Bij de opening op donderdagmiddag 12 april werden de initiatiefnemers verrast door wethouder Jan den Dunnen. Hij gaf namens de Gemeente Eemnes het tegoed voor een set scharen en bood uit particulier bezit een lockmachine aan, een speciale naaimachine geschikt voor het aanbrengen van een zoom.

Versa Welzijn en Goede Buren Eemnes hopen dat het Textielatelier Knip-Oog bijdraagt aan de doelstelling van Tijd voor MEEDOEN: mensen een hand reiken om mee te doen in de samenleving. Deze activiteit richt zich op alle mensen die zich oriënteren op de arbeidsmarkt, op nieuwkomers en statushouders die zoeken naar een nieuw perspectief.

Het Textielatelier Knip-Oog gaat in de aanloop gerund worden door vrijwilligers van Goede Buren Eemnes, terwijl Versa Welzijn zal gaan zorgen voor de organisatie.

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Hoger dan de torenspits

Vandaag om 08:00.

Terugluisteren