ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Gewonde door steekvlam in werkplaats Coronel | NH Gooi

Bij een brand in de werkplaats op het terrein van autocoureur Tom Coronel aan de Goyergracht Zuid is donderdagavond 12 april rond 22.00 uur een gewonde gevallen. Volgens diverse media gaat het om een monteur, die stond te sleutelen toen er om onbekende reden plotseling een steekvlam vrijkwam.

Door die steekvlam vatte de kleding van de monteur vlam, schrijft Gooinieuws. In afwachting van de hulpdiensten is de man onder de koude douche gezet. De politie zegt tegen RTV Utrecht dat de monteur op het moment van de steekvlam met een brandbare vloeistof in de weer was.

Behalve de brandweer en meerdere ambulances werd ook de traumahelikopter opgeroepen. De piloot zette het gevaarte in de achtertuin van Coronel aan de grond, waarna de trauma-arts het ambulancepersoneel heeft bijgestaan.

Na de eerste zorg ter plaatse is het slachtoffer met brandwonden aan handen en armen naar een brandwondencentrum gebracht. De man is een vriend van Tom Coronel. Dat vertelt de coureur zelf. ,,Twee keer per week komt een mannetje of drie, vier bij mij thuis. Een gezelligheidsclubje, vrienden die ons als vrijwilligers helpen met het Dakar-team.’’ Het slachtoffer is een monteur, maar het ging niet mis bij het sleutelen. Coronel: ,,Ze hadden een vuurtje gemaakt. Hij liep er langs met een bakje benzine. Dat vatte vlam. Hij schrok daar natuurlijk van en gooide het bakje van zich af. De brandende benzine kwam op zijn armen en been terecht. Gelukkig niet in zijn gezicht.’’

Bron: NH Nieuws (6FM nieuwspartner)

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
  • Vroeger of Later | Vandaag om 21:00.
  • Kleinkunst- en theatermuziek, met Jos Moll en Mischa Spelt
  • NH Gooi Chill | Vandaag om 23:00.
  • Ballads & easy-listening muziekmix, met regionieuws.
Net gemist?

Jazznotes

Gisteren om 20:00.

Terugluisteren