ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Lintje voor Dr. Verbeek uit Huizen | NH Gooi

Op vrijdag 20 april 2018 werd aan de heer Dr. Verbeek een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt. Dat gebeurde door Sicko Heldoorn, burgemeester van Huizen, tijdens een afscheidssymposium dat ter ere van Dr. Verbeek werd gehouden in het Flevoziekenhuis te Almere.

Dr. Verbeek krijgt zijn onderscheiding voor zijn verdiensten in de medische wereld, waar hij, naast zijn werk als chirurg, belangeloos en zonder financiële vergoeding, de kwaliteit van de zorg heeft verbeterd. Ook heeft Dr. Verbeek innovatieve operatietechnieken ontwikkeld, waarover hij nationaal en internationaal cursussen heeft gegeven.

Dr. Verbeek is er ook in geslaagd om in samenwerking met het AMC de opleiding tot chirurg op te zetten in het Flevoziekenhuis van Almere. Dr. Verbeek was lid van de Visitatiecommissie Kwaliteit van de Nederlandse Vereniging voor Heelkunde en lid van het Regionaal Tuchtcollege Zwolle.
Dr. Verbeek is onderscheiden tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kleurenradio

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren