ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Sijsjesberg open | NH Gooi

Buitenbad Sijsjesberg in Huizen heeft de deuren geopend voor zwemliefhebbers. Honderden mensen kwamen vandaag het begin van het buitenbadseizoen inluiden.

Erik Oldenzeel geeft leiding in het Gooise bad en is blij met het warme voorjaarsweer. De opening was al langer gepland. "We zijn vandaag op zaterdag 21 april open, omdat ons seizoen begint met de voorjaarsvakantie van de scholen. Dan moet je open zijn. Gelukkig is het weer mooi."

De badgasten stonden te springen om met het warme voorjaarsweer een duik te nemen. "We hebben diverse telefoontjes en mailtjes ontvangen, met de vraag: 'Waarom zijn jullie nog niet open?' We moesten ons nog voorbereiden. Het bad moest nog op temperatuur komen."

Kleur van de zon
Inmiddels is het bad helemaal klaar voor alle zwemmers. "Het water is nu zo'n 23 graden. Later in het seizoen wordt het 24, maar nu met dit warme weer is het al prima te doen." Badmeester Oldenzeel heeft zelf al een kleurtje van de zon gekregen. "Ja, we zijn veel buiten geweest om alles op tijd klaar te krijgen voor dit zwemseizoen. Ik heb gisteren zelf al het bad getest en het water is heerlijk."
Het zwemseizoen in buitenbad Sijsjesberg in Huizen duurt tot en met 9 september.

Bron: NH Nieuws (NH Gooi nieuwspartner)

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

NH Gooi Dance & Classics

Vandaag om 16:00.

Terugluisteren