ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent NH Gooi Radio neemt nieuwe zendinstallatie voor FM 92.0 in gebruik | NH Gooi
  • Regio Hilversum
  • Thema Media
  • Woensdag 18 maart 2020 om 11:40 | bijgewerkt: donderdag 19 maart 2020 om 09:29 uur
  • Ton Ensink

HILVERSUM - NH Gooi Radio neemt morgen een nieuwe zendinstallatie in gebruik, die geplaatst is op de zendmast naast het Media Park in Hilversum. De antenne is geplaatst op 143 meter hoogte, waardoor de zender op de FM-frequentie 92.0 FM nog beter te beluisteren is.

Hilversum televisietoren
Hilversum televisietoren Adobe Stock

De oude zendinstallatie was al even aan vervanging toe. "De oude installatie is vorige week defect geraakt. Het lag al in de planning om de installatie op de oude lokatie bij de Trappenberg af te breken, omdat die mast in de loop van dit jaar wordt afgebroken door de verhuurder. Daarom is samen met zenderleverancier Broadcast Partners nu al gezocht naar een nieuwe lokatie. De enige lokatie met voldoende hoogte voor de antenne bleek de televisietoren in Hilversum te zijn", aldus technicus Peter Kluyver van NH Gooi.

NH Gooi Radio is op meer fequenties te ontvangen en ook natuurlijk online. Het hele overzicht staat op www.nhgooi.nl.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kleurenradio

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren