ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Gooise Meren komt lokale ondernemers tegemoet: drie maanden betalingsuitstel | NH Gooi
  • Maandag 23 maart 2020 om 11:15 | bijgewerkt: om 11:21 uur
  • Redactie

GOOISE MEREN - Een steuntje in de rug voor lokale ondernemers in Gooise Meren: ze mogen hun gemeentelijke belastingen drie maanden later betalen dit jaar. Dat schrijft wethouder Alexander Luijten in een brief aan ondernemers die het vanwege het coronavirus moeilijk hebben.

Bussum winkelstraat
Google Streetview

Veel ondernemers hebben het moeilijk, omdat ze vanwege de coronamaatregelen hun werk niet meer kunnen doen of zelfs dicht moeten. Wethouder Luijten schrijft met hen mee te leven. "We begrijpen dat u zich mogelijk zorgen maakt, niet alleen over uw gezondheid en die van uw medewerkers, maar ook over de toekomst van uw bedrijf. Wij leven met u mee", aldus de VVD'er. De wethouder wil zich inspannen om ondernemers tegemoet te komen. 

Lokale ondernemers mogen van de gemeente Gooise Meren hun gemeentelijke belastingen later betalen. Daarnaast kunnen zelfstandigen voor drie maanden met een versnelde procedure inkomensondersteuning krijgen.

De Hilversumse VVD kwam afgelopen week met een zelfde soort voorstel. Daar moet nog over worden besloten.

Corona in 't Gooi'
📰 Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via onze speciale site
📺 Kijk naar de extra uitzending van NH Radio en deel jouw verhaal
✉️ Tip ons met jouw nieuws via het tipformulier
💬 Meld je aan voor de NH Gooi-nieuwsdienst via Whatsapp. App 'NH GOOI AAN' naar 0888505651

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kick Down

Gisteren om 20:00.

Terugluisteren