ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Ontsnapt lammetje zet bloemetjes buiten op A27: vrachtwagenchauffeur biedt redding | NH Gooi
  • Regio Eemnes
  • Thema Verkeer
  • Maandag 06 april 2020 om 11:15 | bijgewerkt: om 15:08 uur
  • Redactie

EEMNES - Even was het weer ouderwets filerijden op de A27 bij Eemnes. Niet door extreme verkeersdrukte, maar door een lammetje dat de weg overstak. Gelukkig wist een vrachtwagenchauffeur het lammetje te redden tussen beide weghelften in.

Vrachtwagenchauffeur redt lammetje
Caspar Huurdeman

Rond 08:45 kreeg Rijkswaterstaat de melding dat er een lammetje losliep tussen afslag Eemnes en het Tango-tankstation. De A27 werd daarop stilgelegd om op lammetjesjacht te gaan, maar dat bleek niet gemakkelijk. Het lammetje rende namelijk de snelweg op toen mensen dichterbij probeerde te komen. Een scherpe chauffeur wist het dier uiteindelijk in de middenberm te vangen.

Het beestje is door Rijkswaterstaat overgedragen aan de dierenambulance. Volgens omstanders werd er door automobilisten flink geapplaudiseerd nadat het dier was gevangen. Gelukkig hebben we de foto's nog, want het is toch best grappig om te zien hoe lastig het dier te pakken was.

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kleurenradio

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren