HILVERSUM - Het Hilversumse museum Beeld en Geluid blijft nog de hele zomer gesloten. Dat meldt het museum op haar website. Op 1 september gaan de deuren voor bezoekers weer open. 

Beeld en Geluid Hilversum
Beeld en Geluid Hilversum Adobe Stock

Theaters, bioscopen en musea mogen officieel vanaf 1 juni de deuren weer openen en maximaal 30 bezoekers tegelijkertijd verwelkomen. Beeld en Geluid laat weten dat nog niet te doen, omdat het geen enkel risico wil nemen. "De belangrijkste reden waarom wij niet per 1 juni maar pas per 1 september heropenen, is de veiligheid van onze bezoekers en medewerkers. We hebben overal touchscreens, koptelefoons en kleinere doe-ruimtes. Daarmee zijn we extra voorzichtig", meldt het museum. 

Schoolklassen mogelijk welkom

Het museum bekijkt wel of de deuren vanaf komende maand weer open kunnen voor schoolklassen. Beeld en Geluid verwacht groepen jongeren binnen de huidige richtlijnen wel veilig te kunnen ontvangen en workshops aan te kunnen bieden. 

Het Hilversumse museum is, net als alle andere theaters, bioscopen en musea al sinds het begin van de coronacrisis dicht. 

;

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kick Down

Gisteren om 21:00.

Terugluisteren