ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Groot 'coronahart' zwerft door Hilversum om ondernemers in schijnwerpers te zetten | NH Gooi
  • Regio Hilversum
  • Maandag 18 mei 2020 om 16:38
  • Sjoerd Stoop

HILVERSUM - Een levensgroot 'coronahart' zwerft de komende tijd door Hilversum om lokale ondernemers een hart onder de riem te steken. Met het hart worden Hilversummers opgeroepen om wat te kopen bij lokale winkeliers. 

Coronahart Hilversum
Hilversum Marketing

Het hart, dat niet toevallig anderhalve meter breed is, reist de komende twee weken langs verschillende Hilversumse ondernemers.

Lokale ondernemers hebben het zwaar vanwege de coronacrisis. Het hart moet een beetje extra reclame maken. "Het hart stopt iedere dag bij een andere ondernemer om deze een dag lang in de spotlight te zetten. Als dank geeft de ondernemer een lokaal product mee aan het hart waar Hilversumse shoppers kans op maken", zegt Hilversum Marketing. Om kans te maken op die producten kunnen klanten meedoen aan een loting

Corona in 't Gooi
📰 Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via onze speciale site
📺 Kijk naar de extra uitzending van NH Radio en deel jouw verhaal
✉️ Tip ons met jouw nieuws via het tipformulier
💬 Meld je aan voor de NH Gooi-nieuwsdienst via Whatsapp. App 'NH GOOI AAN' naar 0888505651

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kick Down

Gisteren om 20:00.

Terugluisteren