ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Zes coronaboetes bij grote controle op Loosdrechtse Plassen | NH Gooi
  • Thema Politiek
  • Vrijdag 22 mei 2020 om 13:09
  • Redactie

WIJDEMEREN - Op Hemelvaartsdag hebben de politie, brandweer en toezichthouders van de gemeente Wijdemeren, Recreatie Midden-Nederland, Natuurmonumenten en Waternet een grote controle gehouden op de Loosdrechtse Plassen en de Vecht. Het resultaat: een hoop waarschuwingen en zes coronaboetes.

waterpolitie in boot
archieffoto

De zes partijen voerden met acht boten rond om te controleren of recreanten zich wel aan de coronamaatregelen hielden. Door het mooie weer was het erg druk op de stranden en het water. In totaal werden 53 bestuurders van boten gewaarschuwd en werden er zes boetes uitgedeeld. 

Daarnaast waren er tientallen waarschuwingen en drie boetes voor te snel varen. Ook moesten de toezichthouders waarschuwing geven voor alcoholgebruik door bestuurders of minderjarigen aan boord, gevaarlijk vaargedrag en voor barbecueën in het gebied.

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kleurenradio

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren