ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Kind haalt thuis mes bij ruzie in speeltuin: minderjarige aangehouden | NH Gooi
  • Regio Huizen
  • Thema Hulpdiensten
  • Vrijdag 22 mei 2020 om 18:09 | bijgewerkt: om 19:45 uur
  • Redactie

HUIZEN - Een kinderruzie in een speeltuin aan de Koers in Huizen is helemaal uit de hand gelopen: één van de betrokken kinderen ging thuis een mes halen. Een omstander zag alles gebeuren en belde de politie. Er is een minderjarige aangehouden.

speeltuin mes huizen
Ruzie in Huizer speeltuin loopt uit de hand Inter Visual Studio / Vincent Snoek.

Het gebeurde rond half zes vanmiddag. 

Volgens een getuige zou het gaan om een ruzie tussen een groep kinderen, waarvan er een aantal familie waren, waarbij uiteindelijk één van hen met het mes kwam aanzetten. Dit kon de politie niet bevestigen. 

Wel is de aanhouding van een minderjarige bevestigd. "Deze persoon is aangehouden omdat er een bedreiging met een steekwapen is geweest", aldus de politie tegen NH Nieuws. 

Een voorbijganger, die met zijn hond langs de speeltuin liep, zou hebben geprobeerd te ruzie te sussen, maar toen dit niet lukte, belde hij de politie. 

De politie onderzoekt de zaak. 

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kleurenradio

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren