ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Door Hilversumse politie neergeschoten verdachte overleden | NH Gooi

HILVERSUM - De vluchtende verdachte die vanmiddag in een zijweg van de Berensteinseweg in Hilversum door de politie werd neergeschoten, is overleden. 

Politie schiet verdachte dood in Hilversum
Inter Visual Studio/Jan Peter Otto

Dat meldt de politie in een tweet. Nadat de verdachte was neergeschoten, kwam er een traumateam ter plaatse om hem te behandelen. Die inzet heeft niet mogen baten.



Kort na het incident zei de politie dat de verdachte betrokken was geweest bij een 'ernstig incident', maar kon vanwege de 'chaotische situatie' nog niet zeggen wat er precies was gebeurd. Ook nu blijft onduidelijk wat er zich heeft afgespeeld.

Onderzoek Rijksrecherche

De politie Gooi- en Vechtstreek laat weten dat de Rijksrecherche onderzoek doet naar de gebeurtenissen, wat gebruikelijk is als een agent zijn vuurwapen gebruikt en daardoor letsel of erger ontstaat. 

💬 NH Gooi-nieuwsdienst
Meld je aan voor de NH Gooi-nieuwsdienst via WhatsApp en ontvang elke werkdag het belangrijkste nieuws uit 't Gooi op je mobiel. Stuur 'NH GOOI AAN' naar 0888505651!

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kleurenradio

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren