ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Ook Weesp heeft nu een eigen koelkastmagneet: "Ik ben supertrots" | NH Gooi
  • Regio Weesp
  • Zaterdag 13 juni 2020 om 14:19 | bijgewerkt: om 16:00 uur
  • Rachel Morssink
Weesp heeft een eigen koelkastmagneet
Weesp heeft een eigen koelkastmagneet

WEESP - New York, Toyko, Weesp. Het stadje aan de Vecht kan zich vanaf nu meten met de groten der aarde, want: Weesp heeft sinds kort ook een eigen koelkastmagneet. Initiatiefnemer Jamilla Samson: "Weesp voelt als vakantie, dus daar hoort een magneet bij!"

Voor haar modellenwerk reist ze de hele wereld over en overal waar ze komt schaft ze een toeristisch magneetje aan als souvenir. "Ik ben er gek op, ook de 'lelijke' magneten vind ik geweldig," vertelt Jamilla Samson. Haar verwarming thuis hangt er vol mee. "Malaga, Miami, Ibiza. Opeens dacht ik: waarom heeft Weesp er nog geen?"

En dus besloot ze er zelf één te ontwerpen. "Ik heb een bootje gehuurd om de perfecte foto te kunnen maken," vertelt Jamilla. Al dobberend op het water probeerde ze de Lange Vechtsebrug in beeld te krijgen. "Het bootje ging alle kanten op, dus dat was nog best een uitdaging."

Weesp heeft een eigen koelkastmagneet

Samen met een producent ging ze aan de slag met het maken van de mal en het juiste schilderwerk. "En nu is 'ie af, ik ben echt mega-trots," vertelt Jamilla. Inmiddels heeft ze zo'n 600 stuks thuis liggen. "Ik ben meteen naar buiten gerend om bij wat boot-toeristen te peilen wat ze ervan vonden, haha."

Bootjes en water

De reacties waren positief en de eerste bestellingen zijn binnen. " Sommige mensen bestellen er meteen drie, ook voor hun moeder en zus. Heel leuk om te zien." 

Jamilla woont al haar hele leven in Weesp, maar voor haar voelt het stadje nog altijd als een vakantieplek. "Met het water en de bootjes. Dus voor mij is het plaatje op de magneet typisch Weesp. Hij hangt nu in het midden van mijn verzameling, echt een eyecatcher!"

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kick Down

Gisteren om 20:00.

Terugluisteren