ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Het buitenavontuur van de Hilversumse sportschool zit er weer op: "Heel blij mee" | NH Gooi
Jerry de Jong
Jerry de Jong NH Nieuws

HILVERSUM - Het is passen en meten in de Hilversumse sportschool Burning Heart. Alle apparaten zijn weer naar binnen gehaald en moeten nu een plekje krijgen op afstand van elkaar. Sportschoolhouders Daphne en Jerry de Jong zijn blij dat alles weer 'normaal' wordt. "Ik ben leeg en moe. Het is tijd om weer naar binnen te gaan."

Een maand lang konden de sporters buiten hun energie kwijt. Zo probeerde de sportschool de leden tegemoet te komen. Maar dat zorgde ook voor gedoe, want Jerry sliep elke nacht naast de apparaten om ze te bewaken. "Het slaapfeestje is over, ik mag weer naast m'n vrouw liggen", zegt hij lachend. 

Nu is de focus weer volledig op binnen sporten. Stickers op de grond plakken, apparaten uit elkaar zetten en overal staan desinfectiemiddelen. En met hun laatste geld hebben ze geïnvesteerd in afzuigkappen. "Door het hele pand heb ik gaten geboord en daar komen zes afzuigkappen in. Hiermee wordt 40.000 liter lucht per uur weggezogen. Dus eigenlijk is het de veiligste sportschool van Nederland", vertelt Jerry. 

NH Nieuws

Buitengym 

En hij heeft ook nog een kleine verrassing voor de sporters. "Er zijn zo verschrikkelijk veel mensen die het fantastisch vonden buiten. Dus ik zorg vanaf februari dat er permanent een tent buiten staat hier. Dan gaan we een buitengym bouwen", zegt Jerry enthousiast.

Hij gaat dan oude apparaten regelen die buiten kunnen staan. En de boxzakken blijven nu tot 1 oktober buiten staan. 

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kleurenradio

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren