ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Huizer zwembad Sijsjesberg na versoepeling ook weer open voor peuters | NH Gooi
  • Regio Huizen
  • Thema Het weer
  • Woensdag 08 juli 2020 om 13:10 | bijgewerkt: om 13:43 uur
  • Sjoerd Stoop

HUIZEN - Een week nadat het Huizer zwembad Sijsjesberg de deuren weer heeft geopend na een coronasluiting, mogen ook baby's en peuters weer komen zwemmen.  Het zwembad was tot nu toe alleen open voor oudere kinderen en baantjeszwemmers. 

Sijsjesberg
Sijsjesberg Gemeente Huizen

Door de versoepelde coronamaatregelen mogen ouders weer het water in om hun kinderen te begeleiden. Dat maakt het mogelijk dat ook het peuterbadje van het eerder gesloten Huizer zwembad weer open kan. Dat gebeurt vanaf vandaag.

Toch gelden er ook voor ouders en peuters maatregelen: er moet van te voren een kaartje worden gekocht. Per tien vierkante meter van het badje mag één gezin zijn. 

Het Huizer zwembad ging vorige week weer open nadat het dreigde de hele zomer dicht te zijn door het coronavirus. De gemeente besloot het bad dicht te houden omdat de anderhalve meter afstand niet kon worden gewaarborgd. Na felle kritiek van Huizers zijn er allerlei maatregelen genomen, waardoor het zwembad toch de deuren kon openen deze zomer. 

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kleurenradio

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren