ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Vrouw stiekem gefilmd in douche Bussumse sportschool, Hilversummer aangehouden | NH Gooi
  • Regio Bussum
  • Thema Hulpdiensten
  • Woensdag 22 juli 2020 om 10:52 | bijgewerkt: om 11:07 uur
  • Sjoerd Stoop

BUSSUM - Een man uit Hilversum is donderdagavond stiekem de vrouwenkleedkamer van een Bussumse sportschool binnengedrongen om daar een douchende vrouw te filmen. De vrouw heeft hem betrapt. Hij is door de politie aangehouden. 

Squash & Wellness Bussum
Google Streetview

Toen de Hilversummer (22) werd betrapt verontschuldigde hij zich door te zeggen dat hij dacht dat zijn vriendin in het bewuste douche aan het douchen was. Later vertelde hij dat hij een paniekaanval had gehad. 

De gefilmde vrouw ging op hoge poten, met slechts een handdoek om haar heen gewikkeld, naar de receptie van de sportschool. Daar drong ze er op aan om de politie te bellen. 

Telefoon wordt onderzocht

De politie vond later op de telefoon van de man inderdaad beelden van de douchende vrouw. De Hilversummer is aangehouden en verhoord, maar mag het verdere onderzoek op vrije voeten afwachten. Zijn telefoon wordt wel verder onderzocht om te kijken of er mogelijk meer materiaal op te vinden is. 

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

NH Gooi Zaterdag

Vandaag om 10:00.

Terugluisteren