ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Bewusteloos in sloot gevonden Hilversumse wielrenner overleden | NH Gooi
  • Regio Eemnes
  • Thema Media
  • Dinsdag 15 september 2020 om 17:55 | bijgewerkt: om 18:12 uur
  • Sjoerd Stoop

HILVERSUM - De Hilversumse fietser die gisteren door andere wielrenners bewusteloos in een sloot in Eemnes werd gevonden, is overleden. Dat schrijft zijn zoon op sociale media.

De wielrenner werd gisteren gevonden in Eemnes
Caspar Huurdeman Fotografie

De Hilversumse man werd gistermiddag gevonden tijdens zijn fietstocht. Hij lag bewusteloos naast het fietspad, half in de sloot. De wielrenners die hem vonden, sloegen meteen alarm en begonnen hem te reanimeren. Er was snel hulp van ambulancepersoneel. Na een reanimatie van een uur bleek de man uiteindelijk niet meer te redden.

De zoon van de man schrijft dat zijn vader hooguit vijf tot tien minuten bewusteloos op het fietspad heeft gelegen. Waarschijnlijk is hij onwel geworden. De politie liet gisteren al weten dat van een aanrijding geen sprake was.

Fervent fietser

Het slachtoffer was een fervent fietser en hield er van om tijdens het fietsen foto's te maken op plekken waar hij kwam. Hij was net een jaar met pensioen.

De zoon laat weten de wielrenners en de hulpdiensten erg dankbaar te zijn voor hun adequate handelen.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kick Down

Gisteren om 20:00.

Terugluisteren