• Regio Huizen
  • Thema Hulpdiensten
  • Dinsdag 22 september om 09:35 | bijgewerkt: om 10:18 uur
  • Sjoerd Stoop

HUIZEN - Twee jongens hebben afgelopen juli een jonge Huizer geschopt, geslagen en bewerkt met een stroomstootwapen toen hij bij een beroving op straat geen geld wilde geven. Dat maakt de politie nu bekend. De daders zijn nog altijd niet gepakt. De politie zoekt nu naar een vrouw die alles mogelijk gezien heeft. 

Taser
Taser AdobeStock

De jonge Huizer stond op zondag 26 juli rond 22.00 uur met twee vrienden te chillen in het stadspark aan de kant van de Bovenmaatweg toen er twee jongens aankwamen die geld van hem eisten.

De Huizer vertelde dat hij geen geld bij zich had, maar daar hadden de twee verdachten geen boodschap aan. Ze begonnen de schoppen, de stompen en vielen hem aan met een taser. Daarna werd hij ook nog met de dood bedreigd, voordat het tweetal met onder meer een portemonnee er vandoor ging. 

Vrouw achter brandweerkazerne

Het onderzoek naar de gewelddadige beroving loopt nog steeds. De politie is nu op zoek naar een vrouw die achter de nabijgelegen brandweerkazerne stond en de hele beroving waarschijnlijk heeft gezien. Ze is na afloop naar het slachtoffer toe gelopen om te vragen hoe het met hem ging. 

De politie roept de vrouw en mogelijke andere getuigen op om contact op te nemen. 

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kerk en Samenleving

Vandaag om 09:00.

Terugluisteren