ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Weesp legt 30.000 euro klaar voor plannen van buurten | NH Gooi
  • Regio Weesp
  • Thema Politiek
  • Dinsdag 22 september 2020 om 15:54 | bijgewerkt: om 16:13 uur
  • Sjoerd Stoop

WEESP - De gemeente Weesp heeft 30.000 euro klaarliggen voor één of meerdere plannen van bewoners voor hun buurt. Weespers worden opgeroepen om de komende maand hun beste plan naar de gemeente te sturen. 

Het stadhuis van Weesp
Adobe Stock

Weesp hoopt dat bewoners met een plan komen waardoor de leefbaarheid van de buurt wordt verbeterd of er meer verbinding komt tussen bewoners. "Pak je kans, ga aan de slag, maak een plan, voer campagne. Het kan zomaar zijn dat jouw plan gerealiseerd wordt", zegt wethouder Leon de Lange (D66).

Elke Weesper kan met een plan komen. Het mag van alles zijn, als het maar ten goede komt aan de buurt waar de planmaker woont. De plannen met de meeste likes worden vervolgens door de gemeente onder de loep genomen. Daarna zijn Weespers wederom aan zet: ze kunnen stemmen op de selectie van beste plannen. De winnaar moet over vier maanden bekend zijn. 

Weespers kunnen nu tot 20 oktober hun plan aanmelden. Hoeveel plannen Weesp precies gaat uitvoeren, hangt af van de kosten. 

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kleurenradio

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren