ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Stuk bos langs afrit A6 in Muiderberg afgezet wegens 'verdachte vondst' | NH Gooi
  • Regio Almere
  • Thema Hulpdiensten
  • Woensdag 23 september 2020 om 20:05 | bijgewerkt: om 22:27 uur
  • Redactie

MUIDERBERG - Een Volendammer is vanmiddag gewond geraakt bij een schietpartij in Almere. Even later werd er in Muiderberg een groot stuk bos afgezet omdat hier mogelijk het wapen was gevonden waar mee werd geschoten.

Bos in Muiderberg afgezet om verdachte vondst
NH Nieuws / June Hoogcarspel

De politie bevestigt aan NH Nieuws dat er een voorwerp gevonden is dat mogelijk een vuurwapen is. June Hoogcarspel, presentatrice van June tot 12 bij NH Radio, is ter plaatse en vertelt dat er agenten in kogelwerende vesten rondlopen en dat er al een tijd een politiehelikopter boven het gebied vliegt. 

Een woordvoerder van de politie Midden-Nederland beaamt dit en geeft aan dat het vooral om een voorzorgsmaatregel gaat. "We zijn nog steeds op zoek naar de verdachten, dus het kan ook zijn dat ze in het bos zitten. We weten het gewoon niet, dus nemen we het zekere voor het onzekere."

Het bos is over de gehele lengte tot aan het viaduct afgezet. Het gaat om het bos tegenover de carpoolplaats in Muiderberg, direct aan de afrit van de A6.

Schietpartij 

Even na 17.00 uur vanmiddag raakte er volgens Omroep Flevoland iemand gewond bij een schietpartij op een industrieterrein in Almere Buiten. Na die schietpartij werd er gezocht naar een witte Caddy, die even later elders in de stad gevonden werd. 

De man die werd neergeschoten is een Volendammer, bevestigen bronnen aan NH Nieuws. Hij werkt bij Jonk Sierbestrating, dat een filiaal heeft op het terrein waar de schietpartij plaatsvond. Hij zou door meerdere kogels geraakt zijn en in het AMC liggen.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

40UP Beat

Gisteren om 23:00.

Terugluisteren