ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Mondkapjesplicht voor alle patiënten en bezoekers Tergooiziekenhuis | NH Gooi
  • Regio Blaricum
  • Maandag 05 oktober 2020 om 09:58
  • Sjoerd Stoop

HILVERSUM - Alle patiënten en bezoekers van de Tergooiziekenhuizen in Hilversum en Blaricum moeten vanaf vandaag verplicht een mondkapje op om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

De hoofdingang van het Tergooiziekenhuis
Tergooi

Het ziekenhuis wil er daarmee mede voor zorgen dat alle afspraken voorlopig gewoon nog kunnen doorgaan. Afgelopen voorjaar, tijdens de eerste golf, werden veel niet-spoedeisende afspraken afgezegd. Elders in Nederlandse ziekenhuizen gebeurt dat nu ook al. 

De maatregel met de mondkapjes komt bovenop de al bestaande maatregelen van Tergooi: patiënten worden opgeroepen alleen naar een poli-afspraak te komen en patiënten die langer in het ziekenhuis liggen mogen maar één bezoeker ontvangen. 

Afstand houden

Mensen die naar het Tergooiziekenhuis komen en geen mondkapje hebben, krijgen er eentje in de triagetent voor het ziekenhuis. Tergooi heeft de hoofdingang van het ziekenhuis afgelopen weekend aangepast om nog meer ruimte te creëren zodat er genoeg afstand kan worden gehouden bij zowel het betreden als het verlaten van het ziekenhuis. 

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kick Down

Gisteren om 20:00.

Terugluisteren