ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Politie beëindigt groot illegaal feest in bossen bij Hilversum | NH Gooi

HILVERSUM - Vannacht heeft de politie een illegaal feest beëindigd op een bouwterrein van de HOV-lijn vlakbij het natuurgebied Anna's Hoeve, langs de A27 en de spoorlijn Hilversum-Baarn. Volgens de politie waren er ruim 300 feestgangers vanuit het hele land op het feest afgekomen. Twee mensen zijn aangehouden. NH Nieuws heeft beelden van hoe de jongeren vannacht feest vierden onder een viaduct.

NH Nieuws

Rond 2.00 uur (zomertijd) was er een grote politiemacht aanwezig om het feest te beëindigen. Volgens een getuige zouden er al twaalf politieauto's langs de snelweg staan. De politie heeft een DJ van het feest en een vrouw die een agent schopte aangehouden.

Op Facebook laat de politie weten dat de meeste bezoekers rustig vertrokken nadat het feest was beëindigd. Een paar zorgden nog wel voor overlast in de omgeving. Op parkeerplaatsen bij het natuurgebied stonden honderden auto's uit heel het land. Ook stonden er veel taxi's uit Amsterdam.

Tekst gaat door onder de video.

NH Nieuws

De politie vindt het negeren van de coronamaatregelen 'onbegrijpelijk en onverantwoord'. Bovendien schrijft de politie dat het "levensgevaarlijk is om je in het donker op een bouwterrein en langs het spoor te begeven."

Naarden

Vrijdagnacht greep de politie ook al in bij een illegaal feest in Naarden. Daar vierden 150 man feest onder een viaduct. Burgemeester Han ter Heegde van de gemeente Gooise Meren keurde het illegale feest af. "Dit is onverantwoord gedrag. Waar is het gezonde verstand? En hoe is het mogelijk dat met 10.000 besmettingen per dag, je je zo gedraagt."

Download de app

🔔 Blijf op de hoogte van nieuws uit jouw regio, download de gratis NH Nieuws-app via de App Store of de Google Play Store.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kleurenradio

Vandaag om 19:00.

Terugluisteren