ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Fietser zwaargewond na aanrijding met vrachtwagen op Muider dijkweg | NH Gooi
  • Thema Hulpdiensten
  • Dinsdag 17 november 2020 om 10:37 | bijgewerkt: om 11:36 uur
  • Sjoerd Stoop

MUIDEN - Een fietser is vanmorgen om het leven gekomen door een zwaar ongeluk op een smalle weg langs de Westzeedijk in Muiden. Dat bevestigt de politie aan NH Nieuws.

Ongeluk Muiden
De fietser werd geschept door een vrachtwagen op een afgelegen dijkweggetje. Inter Visual Studio/Jan Peter Otto

De fietser raakte na de botsing bekneld onder de vrachtwagen en moest door de brandweer worden bevrijd. Ambulancepersoneel heeft het slachtoffer lange tijd geprobeerd te reanimeren, maar de hulp mocht niet meer baten. 

Hoe het ongeluk kon gebeuren, is nog niet duidelijk. Het smalle weggetje, ter hoogte van fort de Westbatterij, wordt doorgaans niet gebruikt door autoverkeer. De weg leidt naar het Jan Kerstenpad, het weggetje langs de voormalige volkstuinen in Muiden. Daar wordt momenteel gebouwd aan de woonwijk De Krijgsman. 

De politie heeft de omgeving van het ongeluk afgezet voor onderzoek. Over de identiteit van het slachtoffer is nog niets bekend. 

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kick Down

Gisteren om 20:00.

Terugluisteren