ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Man in gezicht gestompt na opmerking tegen samenscholende jongeren Loosdrecht | NH Gooi
  • Thema Hulpdiensten
  • Vrijdag 20 november 2020 om 13:03 | bijgewerkt: om 13:11 uur
  • Redactie

LOOSDRECHT - Een 60-jarige man is in Loosdrecht mishandeld nadat hij een groep jongeren er op had gewezen dat zij niet mochten samenscholen. Dat gebeurde twee weken geleden al, maar omdat de verdachten nog niet zijn aangehouden, doet de politie nu een beroep op mogelijke getuigen. 

Kruising Eikenlaan/Meidoornlaan Loosdrecht
Google Streetview

Als de man in de nacht van 6 op 7 november rond 00.20 uur op het kruispunt van de Meidoornlaan en de Eikenlaan zes jongeren op een kluitje ziet staan, besluit hij hen aan te spreken op het feit dat samenscholingen vanwege de coronacrisis verboden zijn.  

De man vervolgt zijn weg door de Eikenlaan, richting z'n woning, maar merkt dan dat twee van de jongeren achter hem aan komen. Beide jongeren stompen de man een keer met een vuist in het gezicht, en nemen vervolgens de benen.  

Getuigenoproep

Omdat de agressievelingen tot nog toe niet zijn gevonden, hoopt de politie dat er getuigen van het geweld zijn die zich nog niet als zodanig hebben bekendgemaakt. 

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Scherp de Zeis

Gisteren om 21:00.

Terugluisteren