ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Automobilist ramt Kattenbrug in Kortenhoef | NH Gooi
  • Thema Ongeval
  • Maandag 28 december 2020 om 08:17 | bijgewerkt: om 12:04 uur
  • Redactie

KORTENHOEF - Een automobilist is gisterennacht tegen de reling van de Kattenbrug in Kortenhoef gereden. De auto is flink beschadigd geraakt bij het ongeluk, maar de automobilist is er zonder noemenswaardig letsel vanaf gekomen. 

Automobilist ramt Kattenbrug Kortenhoef
Politie Wijdemeren

Nadat de politie die nacht rond 1.10 uur een melding kreeg dat een auto tegen de brug op de Kortenhoefsedijk was gereden, gingen agenten poolshoogte nemen. Op de brug troffen ze een beschadigde BMW i3 aan, al was de bestuurder in geen velden of wegen te bekennen.

Automobilist boort zich in Kattenbrug Kortenhoef
Politie Wijdemeren

De politie ging daarop op zoek naar de automobilist, en deed een getuigenoproep. Korte tijd later bleek dat 'andere instanties' de bestuurder naar huis hadden gestuurd, schrijft de politie Wijdemeren op Twitter.



De bestuurder heeft zich later op het politiebureau gemeld. Welke instanties hem naar huis hadden gestuurd, is niet bekend. De verzekering handelt de schade aan de brug af. 

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

300 Kilo

Gisteren om 21:00.

Terugluisteren