ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Vaccinatielocatie in 't Gooi komt in Huizen: zorgmedewerkers als eerst aan de beurt | NH Gooi
  • Regio Huizen
  • Woensdag 30 december 2020 om 08:19 | bijgewerkt: om 08:43 uur
  • Marlies van Zwieteren

HUIZEN - Aan de Amersfoorstestraatweg in Huizen zal er vanaf 18 januari een vaccinatielocatie verrijzen, op het terrein van de Koninklijke Visio. De GGD Gooi en Vechtstreek zal daar als eerste zorgmedewerkers het vaccin geven.

Locatie voor vaccinaties in het Gooi
Google Maps

De GGD heeft voor deze locatie gekozen, omdat het een centraal gelegen plek in de regio is. Het gebied is "makkelijk bereikbaar vanaf de A1 en er kan op deze locatie zorgvuldig rekening gehouden worden met de benodigde veiligheidsmaatregelen." 

Zorgmedewerkers zijn dus als eerste aan de beurt: de GGD verwacht dat deze groep binnen zes weken is gevaccineerd. Inwoners uit de regio zullen later worden gevaccineerd, maar de GGD kan nog niet melden wanneer dat is. "Wij volgen daarin de lijn van de Rijksoverheid." Voor bewoners van de Gooise gemeenten zal op het terrein van Visio een
apart vaccinatiepaviljoen gebouwd worden. 

Meer locaties

Gisteren zette NH Nieuws alle tot nu toe bekende vaccinatielocaties in de provincie op een rijtje. In onder andere Amsterdam, Schiphol en Alkmaar zijn de voorbereidingen al begonnen. 

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kleurenradio

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren