ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Treinverkeer rond station Hilversum Mediapark stilgelegd om achtergelaten tas | NH Gooi
  • Regio Hilversum
  • Thema Hulpdiensten
  • Woensdag 06 januari 2021 om 18:55 | bijgewerkt: om 19:11 uur
  • Redactie

HILVERSUM - Het treinverkeer richting station Hilversum Mediapark heeft vanavond op last van de politie enige tijd stilgelegen omdat er op het station een onbeheerde rugtas was aangetroffen. Inmiddels heeft de politie vastgesteld dat de tas geen gevaar vormt en kunnen treinen het station weer passeren. 

Treinverkeer stilgelegd na vondst verdachte rugtas Hilversum Mediapark
Inter Visual Studio/Jan Peter Otto

Een woordvoerder van de politie Midden-Nederland laat NH Nieuws weten dat het om een 'onbemande rugtas' ging. Die werd aangetroffen op spoor 1, waarna het treinverkeer werd stilgelegd en het station werd ontruimd. 

Het Team Explosieven Verkenning heeft inmiddels vastgesteld dat de tas geen gevaarlijke inhoud bevat. Los van het feit dat het om een onbeheerde tas ging, had de politie geen andere aanleiding om te denken dat de inhoud van de tas risico's met zich meebracht. 

Onderzoek naar onbeheerde tas station Hilversum Mediapark
Inter Visual Studio/Jan Peter Otto

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kleurenradio

Vandaag om 19:00.

Terugluisteren